martes, 24 de julio de 2012

Pà de llet

Desprès de molt de temps de no donar senyals de vida.... he tornat amb akesta recepta ke vaig trobar en una revista ke feia moltissim temps ke voltava per kasa. En un moment en el ke l´ansietat em pot, necesito fer kosetes d´akestes.


Ingrediets:  15g de llevat de forner.
                  1,5 dl de llet tebia.
                  500 g de farina.
                   120 g de sucre.
                   1 llimona (ratlladura)
                   3 ous
                  100 g de mantega pomada.
                   1 robell d´ou.


Preparació: Barrejem el llevat amb 1dl de llet tebia i dues kullerades de farina. Deixem fermentar uns 30 min. Barrejem la farina restant amb el sucre i la ratlladura de llimona.

Afegim els ous, la matega i amasem.Afegim pok a pok la resta de llet.Finalment, afegim la barreja del llevat i amasem novament.Deixem fermentar uns 30 min.( si la massa eskomberteix en un mal son ke no es desenganxa de les mans anem afegint farina poc a poc fins ke aixó no pasi)

Enfarinem el marbre i donem forma als panets de llet i els nem posan en una plata deixant un espai entre ells .Deixem fermentar 30 min en un llok tebi.

Pintem els panets amb una barreja del robell d´ou i 2 cullerades de sucre.Enfornem a 200ºc durant 25 min.









Bueno... aki la teniu . Jo per donar forma vaig utilitzar una tasseta de cafe per tallar la massa i anava fent boletes del mateix tamany.També els hi faig fer uns tallets en forma de creu pk no m´explotessin kom volkans jajajaja ke vagi de gust. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario